Lédús hal a nyílt tengerről
A kézzel feldolgozott, magas fehérjetartalmú csíkoshasú tonhal a saját levében mindig lehet a kamrádban bekészítve vagy egy praktikus nasi útközben.
Legalább 70% tonhal
Csak 3 összetevő, hogy az íz és tápérték a legjobb legyen. A tonhalat olaj helyett vízbe tesszük, hogy minimálisra csökkentsük a zsírosságot és a felesleges zsírt.
Nagy halhúsdarabok
Kóstolj bele a lédús tonhaldarabokba. Ez nem egy összedarált massza.
Remek makrotápanyag‑arány
Zéró szénhidrát- és cukortartalom, de több, mint 20 g minőségi fehérje minden egyes dobozban. Ha ehhez még hozzáadod a jótékony omega‑3 zsírsavak magas tartalmát, akkor egy kiegyensúlyozott szuperélelmiszert kapsz.
Fenntartható halászat
Tonhalainkat, amelyek a Közép‑Atlanti-óceán nyílt vizeiből származnak, erszényes kerítőhálóval, fenntartható és felelősségteljes módon halásszák.
Kézi feldolgozás
A teljes folyamat Portugália tengerparti városában, Aveiroban zajlik, egy 1964 óta működő vállalatnál. A tonhalat először megfőzik, a húsát kézzel elválasztják, majd tartósítják.
Összetevők
Páncélostonhal (Katsuwonus pelamis, legalább 70 %), ivóvíz (29 %), só.
Kalóriatáblázatok