Vilgain Szárított tojásfehérje - Tökéletes fehérjeforrás palacsintákhoz, turmixokhoz vagy feltétként.
Szeretné minőségi fehérjével feldobni az ételeit? Vagy szeretsz omlettet készíteni, két egész tojással és még két tojásfehérjével? Az Vilgain Tojásfehérje segítségével mindezt azonnal megteheted, anélkül, hogy feltörnéd a tojásokat vagy elválasztanád a sárgáját a fehérjétől. A tojásfehérje egy szuper állati fehérje, amely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, zsír és koleszterin nélkül.
100% tojásfehérje, semmi több
A belga alomtenyésztésből származó tojásokat feltörjük a héjából, és a fehérjét elválasztjuk a sárgájától. A tojásfehérjét ezután pasztőrözik - hogy megszabaduljunk a lehetséges kórokozóktól, miközben meghosszabbítjuk az eltarthatósági időt. Ezután nagy nyomás alatt egy szárítókamrába fecskendezik, ahol a víz elpárolog, és finom, fehér, több mint 80 % teljes zsírtartalmú fehérjepor keletkezik belőle. Nem tartalmaz genetikailag módosított nyersanyagokat vagy más, GMO‑kból származó összetevőket.
Használja ott, ahol friss tojást
Szárított tojásfehérjéinknek - a friss tojásfehérjéhez hasonlóan - nincs szaga. Finom textúrával, jó oldhatósággal, hosszú eltarthatósággal és könnyű tárolhatósággal büszkélkedhet.
Használhatja őket ott, ahol a friss tojásfehérje egyébként alkalmas. Használja friss tojásfehérjeként cukormáz vagy hótészta készítéséhez, miután vízzel felverte. 100 gramm por 700 ml vízben elkeverve körülbelül 25 tyúktojás tojásfehérjének felel meg, ami kb. 800 g tojásfehérjét jelent. De adhatja zabkásákhoz és turmixokhoz is, mint minőségi fehérjeforrást turmixok és zabkásák készítéséhez.
Tökéletes vele a süteményes kekszek és kéreg, roló, habcsók, habcsók, pavlova, kekszek, sütemények, péksütemények, makarónik, feltétek is.