Nagyszerű ízesítő és sütési segédeszköz
Az olvasztott vaj és az avokadóolaj enyhén diós‑gyümölcsös ízjegyeket ötvöz. A szórófejes adagolónak köszönhetően mindig tökéletesen ellenőrizheti a vaj mennyiségét és egyenletes eloszlását kedvenc ételéhez.</spanstyle="text-align: left;">
< 0,01 g laktóz/100 ml
Avokádóolajjal vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag
Az ideális laktózmentes partner a konyhában
A vaj újraelosztásával és ezáltal a tejfehérjék csökkentésével elértük, hogy a laktóztartalom kevesebb, mint 0,01 g/100 ml legyen. Bár minden ember másképp reagál a laktózra, ez a mennyiség olyan kevés, hogy a negatív reakció valószínűsége rendkívül alacsony.
Miért szuperélelmiszer a vajkrém?
- A‑vitamin Hozzájárul a normál látás fenntartásához
- D-vitamin Támogatja a csontok, fogak és izmok egészségét
- E-vitamin Erőteljes antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív károsodástól
- Magas füstpont 195 °C Nem ég és nem termel káros anyagokat
- A vajsav És más természetes prebiotikumok pozitívan támogathatják az emésztést.
"No. 1" számú választás az alacsony kalóriatartalmú főzéshez
Kíváncsi vagy, hogyan készítheted el kedvenc ropogós és sült ételeidet felesleges kalóriák nélkül? A válasz a ghee spray forrólevegős sütővel kombinálva. Ezzel a tökéletes párosítással maximálisan élvezheted kedvenc ételeidet anélkül, hogy kompromisszumot kötnél az íz és az egészség terén.
Sütésre és pirításra is alkalmas
A 195 °C‑os füstpontnak köszönhetően az olaj nem melegszik túl alacsonyabb hőmérsékleten történő sütés és mélysütés során, így megakadályozza a potenciálisan káros anyagok képződését.
- A tepsi és a formák kikenése a sütés során
- Kedvenc salátáid ízesítése
Könnyen használható
A ghít egy speciális palackba csomagolják, amely elválasztja a hajtógázt magától az olajtól. Ez biztosítja, hogy a vaj minősége nem romlik, és a permetet bármilyen szögben használhatja. A permetezés során nem távozik gáz, így ez a technológia környezetbarátabb.
Összetevők
Avokádóolaj 70%, vajkoncentrátum - ghee (tej) 30%.
Kalóriatáblázatok
