Vilgain Plant Based Protein - elsőosztályú növényi fehérje sztévia levelekből származó édesítőszerrel
A minőségi, vegán étrend, és az izomépítés ettől kezdve még könnyebb lesz. Bemutatjuk az első Vilgain növényi alapú fehérjét: 6 minőségi, észszerűen összeállított természetes összetevő a maximális hasznosulás, kellemes íz és remek oldhatóság érdekében.
A növényi fehérjék optimális kombinációja
A Vilgain Plant Based Protein hitelesen követi a minőségi állati fehérjék aminosavspektrumát, de természetesen teljes mértékben növényi forrásból - konkrétan borsóból és barna rizsből. Viszont ezeknek a növényi alapú fehérjéknek egyike sem teljes értékű. A borsófehérje alacsony metionintartalmú, de magas lizintartalmú, míg a barna rizsfehérje esetében ez éppen fordítva van. A borsó és a rizs 5:1 arányú, kiegyensúlyozott kombinációja ellenére a fehérjéből hiányzott a metionin, ezért extra mennyiséget adtunk hozzá ebből az esszenciális aminosavból.
Egy 30 g‑os mérőkanálban 25 g növényi fehérjét találsz, ami az összes esszenciális, szemiesszenciális és nem esszenciális aminosavat tartalmazza ideális arányban.
Természetes édesítőszerrel enyhén édesített
A fehérje nagyon alacsony cukortartalma ellenére kellemesen édes a sztévia növényből származó szteviol‑glikozidok révén. Éppen elég sztévia van benne, így nem kell tartanod a keserű utóíztől.
Az utolsó két összetevő egy természetes sűrítőanyag (xantángumi) és a természetes vanília aroma, amelyek jobb textúrát, állagot és ízt adnak a fehérjének. Ezen kívül tökéletesen oldódik és nem porzik. Csak rázd fel néhányszor egy shakerben, és máris kész a sima, csomómentes fehérjeital.