Vilgain Napon szárított paradicsomos kenő - tartósítószer nélkül, friss alapanyagokból, kézzel készült
A Vilgain Napon Szárított Paradicsomos Kenő a mediterrán ízek minden kedvelőjének kötelező alapanyaga. Ez a fényűző, napon szárított paradicsomos kenő gazdag és intenzív ízt biztosít, amely egyesíti a paradicsom édességét, a kapribogyó sós ízét és az extra szűz olívaolaj lágyságát.
Válogatott paradicsom a napfényes Törökországból
Az üveg tartalmának 43 %-a napon szárított paradicsom. Ezek Törökországból származnak, ahol közvetlen napfényben érlelik őket a maximális íz elérése érdekében. A kapribogyó finom sótartalmat kölcsönöz, míg a pörkölt napraforgómag finom ropogást és egy leheletnyi diós ízt biztosít. Az oregánó és a friss fokhagyma aromás jegyekkel ruházza fel a kenőt. A fűszereket először megpörkölik, majd a legjobb íz és aroma érdekében őrlik.
Antioxidánsokban és egészséges zsírokban gazdag
A paradicsom nagyszerű likopin, karotinoidok és flavonoidok forrása. A kapribogyó további antioxidánsokat ad hozzá, az extra szűz olívaolaj pedig egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag, amelyek a telített zsírok helyettesítésével kedvezően hatnak a koleszterinszintre.
Pizzához, tésztához és sajthoz
A kenő tökéletes tésztára, krémes rizottóba vagy szendvicsek, hamburgerek, pizza és pirítós alapanyagaként. A húsételek töltelékének is ad egy kis extra ízt. Pirított bagettre kenve igazi francia tapenádként élvezheti. Sajtokkal tökéletes kombinációt alkot, így egy pohár bor mellé gyors csemegeként szolgál.