Ezen túlmutatóan a Glicinről elmondható, hogy a kollagénfehérjében leggyakrabban előforduló aminosav, így a szervezet természetes kollagéntermeléséhez is szükséges. További jótékony hatásai is ismertek, de a modern reformkonyha is előszeretettel használja, hiszen édessége körülbelül megegyezik az egyszerű konyhai cukor édességével, viszont aminosav révén szénhidráttartalma gyakorlatilag nincs, így természetes édesítőszerként is használható. Más édesítőszerekkel ellentétben a Glicinnek nincs maximális fogyasztási mennyisége, nem okoz emésztési kellemetlenségeket, és más ismert (vélt vagy valós) negatív hatása sincs a szervezetre.
Kinek ajánljuk?
Neked, ha
- szénhidrátmentes édesítőszert keresel,
- a mindennapos étrendeddel úgy gondolod, nem viszel be elegendő glicint,
- vegán vagy, és szeretnéd támogatni a természetes kollagénképzésed,
vagy egyszerűen szeretnéd megtapasztalni a Glicin minden jótékony hatását!
ízesítetlen, 100% glicintartalmú por.
Összetevők: glicin (szabad aminosav formában).
Felhasználási javaslat: Fogyassz 1 adag (3 g) glicin port 200 ml vízben, vagy bármely folyadékban elkeverve. A csomagban található adagolókanál csak a kimérés segítésére szolgál, a pontos adagoláshoz minden esetben használj digitális gramm mérleget!
Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl! Kisgyermekek elől elzárva tárolandó!
Tárolási feltételek: Zárt állapotban, 5°c és 30°c közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó. Felbontás után ne tárold 6 hónapnál tovább a terméket.
Allergén információ: glutént, tejet, szóját, tojást és mogyoróféléket feldolgozó üzemben készült.
Hatóanyag adatok
Ajánlott napi adag: 1/2 mérőkanál (3 g)
A csomagolás 66 adagot tartalmaz
|
/100 g |
/3 g |
Glicin |
100 g |
3000 mg |