A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr, a fogak, a csontozat, a porcok és a fogíny normál állapotának és működésének fenntartásához.
A biotin és a cink hozzájárul a bőr és a haj normál állapotának megőrzéséhez.
A cink hozzájárul a normál csontozat és körmök fenntartásához. A termék kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló cink-glükonátot tartalmaz. A cink-glükonátból származó szerves cink jobb hasznosulással rendelkezik, mint a szervetlen (cink-oxid) vegyületek.
Adagolás: Felnőtteknek napi 1-2 alkalommal egy csapott evőkanálnyi mennyiséget (6,667g) 250ml vízben keverjen és fogyasszon el. 30 adag/tasak.
Nettó tömeg: 200 g
Összetevők: hidrolizált kollagén hal eredetű, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), aroma (málna [természetes]), L-aszkorbinsav, színezék (céklapor, növényi szén), nátrium-hialuronát, cink-glükonát (szerves kötésű), édesítőszerek (szukralóz, sztívia kivonat), D-Biotin.
OGYÉI notifikációs szám: 28160/2022
Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve, lezárt tasakjában!
30 adagot tartalmaz
Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tárolandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
|
|
|
|
|
Aktív összetevők |
1 adagban (7,2g) |
NRV* |
2 adagban (14,4g) |
NRV* |
Hidrolizált halkollagén (Peptan®) |
5 000 mg |
-** |
10 000 mg |
-** |
C-vitamin |
200 mg |
250% |
400 mg |
500% |
Hialuronsav (nátrium-hialuronátból) |
50 mg |
-** |
100 mg |
-** |
Cink (szerves kötésű cink-glükonátból) |
5 mg |
50% |
10 mg |
100% |
Biotin |
62,5 µg |
125% |
125 µg |
250% |
*NRV=napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.
**Nem áll rendelkezésre napi beviteli érték.
Tápérték |
1 adagban (6,667g) |
100g termékben |
Energiatartalom |
98,2 kJ/ 23,1 kcal |
1472,5 kJ/ 346,3 kcal |
Zsír
amelyből telített zsírsav
|
0 g
0 g
|
0,00 g
0 g
|
Szénhidrát
amelyből cukrok
|
<0,5 g
0,00 g
|
6,8 g
0,00 g
|
Fehérje |
4,9 g |
73,9 g |
Só |
<0,02 g |
0,28 g |
Rost |
0 g |
0 g |
|