Miért ajánljuk az Clear Collagen italport?
- Jól oldódó
- Finom
- 20 g hidrolizált kollagén napi adagonként
- Laktózmentes1
- Gluténmentes2
- Cukormentes3
- Zsírmentes4
- Pálmaolajmentes
1Laktózmentes: <0,1 g/100 ml fogyasztásra kész italban.
2Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
3Cukormentes: <0,5 g/100 ml fogyasztásra kész italban.
4Zsírmentes: <0,5 g zsír/100 ml fogyasztásra kész italban.
A Clear Collagen 91%- os, hidrolizált kollagén tartalmának köszönhetően egy napi adag (22 g) italpor felhasználásával egy frissítő ital formájában napi 20 g kollagénhez juttatja a szervezetünket. A kollagén a kötőszöveteinkben és a bőrben megtalálható kulcsfontosságú fehérje. A kollagént a szervezetünk termeli, azonban a kor előrehaladtával érdemes külső forrásból is támogatni a képződését, jó minőségű kollagén termékek fogyasztásával.
Reméljük, hogy ez a kollagénital a napi szépségrutinod kedvenc frissítő itala lesz!
Mit tartalmaz egy adag Clear Collagen italpor?
Tápérték adatok / 1 adag: 11g / napi adag: 22 g (2*11 g); adagok száma a termékben: 28 |
| 100 g | RI** (100g) | 22 g |
Energia | 1634 kJ/384 kcal | 19% | 360 kJ/85 kcal |
Zsír - amelyből telített zsírsavak | 0 g 0 g | 0% 0% | 0 g 0 g |
Szénhidrát - amelyből cukrok | 3,7 g <0,5 g | 1% <1% | 0,8 g <0,5 g |
Fehérje | 89 g | 178% | 20 g |
Só | 1,2 g | 20% | 0,26 g |
**Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000 kcal). |
Aktív hatóanyag | 22 g-ban |
Hidrolizált kollagén | 20 g |
Kinek ajánljuk a Clear Collagen port?
- Azoknak, akik hatékony kollagén készítményt keresnek
- Azoknak, akik kapszulás készítmény helyett frissítő ízű italport keresnek.
- Idősebb korosztály számára is.
- Változatos étrend kiegészítésére.
Hogyan kell fogyasztani a Clear Collagen italport?
Felhasználási javaslat: Keverj el 11g (1,5 evőkanál) kollagén port 200 ml vízzel egy keverőpalackban. Fogyassz 2 adagot naponta.
Összetevők
Hidrolizált kollagén 91%, étkezési sav (citromsav), aromák, maltodextrin, cékla koncentrátum por [maltodextrin, cékla koncentrátum, étkezési sav (citromsav)], édesítőszer (szukralóz), étkezési só, színezék (kármin).
Tejet, tojást, szóját, földimogyorót, dióféléket, zellert, halat, rákféléket, puhatestűeket és kén-dioxidot feldolgozó üzemben készült