MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE ITALPORT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz kell hozzá. A fehérjeporok készülhetnek tejből, lehetnek állati vagy növényi eredetűek, vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
Miért ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
- Native Whey Isolate alapanyaggal
- Magas fehérjetartalom
- Hozzáadott aminosavakkal: L-glutamin és BCAA
- Cukor1-, laktóz-2 és gluténmentes3
- Pálmaolajmentes
- Tartósítószer-mentes
- 88 mg koffeintartalom adagonként4
- Gyorsan és egyszerűen elkészíthető
- Széles ízválasztékkal
- Sokféle kiszereléssel elérhető
1Cukormentes: 0,5 g cukor/100 ml fogyasztásra kész italban.
2Magasabb hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.
3Gluténmentes az Európai unió szabályozásának megfelelően.
4Kizárólag a Caffé Latte ízű termék esetében.
ZÉRÓ A KOMPROMISSZUMOKNAK
Magas fehérjetartalma miatt egyértelmű választás azoknak, akik aktívan sportolnak és mindent megtesznek az izomtömegük megtartása és annak növelése érdekében. Ugyanakkor cukormentes fehérjeitalporként szintén népszerű a diétázók körében is. A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.
Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
A FEHÉRJE, MINT TÁPANYAG
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez*. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.
*Az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) által jóváhagyott állítás.
Native Whey előállítása
A teljesítményed az alapanyagoknál kezdődik!
A Native Whey Isolate-ünket közvetlenül friss tejből állítják elő, pasztörizálást követően, alacsony hőmérsékleten végzett mikro- és ultraszűréssel, majd speciális szárítókamrában történik a porítás. Ennek az egyedi eljárásnak köszönhetően a fehérje-struktúra megőrzi teljesebb formáját, illetve immunglobulin (antitest) és laktoferrin (immunrendszer része) mennyisége is jobban megőrizhető.
MI A LAKTÓZINTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktózintolerancia alakul ki.
Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zero italpor-t?
- Aktív életmódtól az élsportig, nőknek, férfiaknak egyaránt
- Azoknak, akik napi fehérje bevitelüket szívesen egészítik ki egy fehérje italporral
- Várandósság idején, főleg a 2. és a 3. trimeszter alatt és az anyatejes táplálás első 6 hónapjában magasabb a szervezett fehérjeigénye, ezekben az időszakokban is jó választás ez a fehérjeitalpor
- Laktózérzékenyeknek is
- Gluténérzékenyeknek is
- Vegetáriánusok is nyugodtan választhatják