Vilgain R2E Pisztráng kakukkfűvel - készíts tápláló, fehérjében gazdag vacsorát pillanatok alatt
Halból sosincs elég az étrendben. Akár hetente kétszer eszel belőle a hivatalos étrendi tanácsok szerint, akár nem, értékelni fogod a tisztított pisztrángfilét, amely nem igényel semmilyen előkészítést. Kiveszed az üvegből, hozzádobsz egy köretet a zöldségekkel, és már eheted is.
Tápanyagokban gazdag
A szivárványos pisztráng húsa nagyon jó minőségű, mivel az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, és nagyon jól emészthető. Ezenkívül A-, D- és B‑vitamint, valamint az ásványi anyagokon és a nyomelemeken kívül szelént és jódot is tartalmaz. És az omega‑3 zsírsav sem hiányzik belőle.
Felesleges dolgok nélkül
A cukor, az aromák és a növényi olajok gyakran megtalálhatók a piacon kapható hasonló termékekben. Ezek hozzásegítenek az íz kiegyensúlyozásához vagy fokozásához. Azt szerettük volna, hogy pisztrángunk felesleges adalékanyagoktól mentes legyen, ezért a halon kívül csak egy csipetnyi sót és kakukkfüvet találsz benne.
Cseh gyártó becsületes munkája
Pisztrángjaink a Třeboň és az Opočno régióban található tavakból származnak. Tenyésztésük fenntartható, és az egyes vadon élő halakkal ellentétben nem tartalmaznak nehézfémeket. Kifogásukat követően gondosan megtisztítjuk, filékre vágjuk és üvegekbe töltjük. Mindegyik 125 g tiszta halizomzatot tartalmaz.