Vilgain R2E BIO Csicseriborsó - csicseriborsó, más néven római borsó azonnali fogyasztásra
A Vilgain R2E BIO Csicseriborsó sterilizálva és sós lé nélkül. A csicseriborsó rostban gazdag, remek növényi fehérjeforrás, jelentős mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz - vasat, cinket vagy folsavat és B‑vitaminok csoportját, és teljesen gluténmentes.
Fogyasztásra kész
A csicseriborsót nem kell megmosni vagy megszárítani, a csomagolásból kivéve azonnal fogyasztható. Ezt akkor fogod nagyra becsülni, amikor nincs időd semmire, de mégis ízletes és egészséges ételt szeretnél enni. Köretként, levesekben, wrapokban vagy salátákban kiváló, és ha pedig hummuszimádó vagy, percek alatt elkészítheted a házi készítésű hummuszodat! Csak turmixold össze a csicseriborsót, add hozzá a tahinit, az olajat és fűszerezd ízlésed szerint. Megsütheted, vagy felhasználhatod valamilyen mártásban például hús helyett.
Környezetbarát
Az innovatív csomagolás frissen tartja a babot, de elsősorban kíméli a környezetet. Életciklusa során ez a csomagolás kevesebb CO2‑t bocsát ki, mint a hasonló térfogatú üvegedények.
Vilgain R2E BIO Csicseriborsó pontokban: