Bajnok ???? a fehérjés vajak között
Közel három év intenzív fejlesztés eredménye egy egyedülálló dióvaj, amely tökéletes ízzel és prémium tápértékkel rendelkezik. A Vilgain Protein Cream nem csak minőségi fehérjét, de rostokat és telítetlen zsírokat is biztosít. Mindez teljesen mentes az olcsó növényi olajoktól, maltittól, töltőanyagoktól és egyéb képtelenségektől.
Semmi maltit csak természetes édesítőszerek
A fehérjekrémekben gyakran találsz cukor helyett hozzáadott maltitot - egy cukoralkoholt. Egyes források szerint [1] azonban ez negatív hatással lehet az emésztésre. Ezért mi csak természetes édesítőszereket használtunk, konkrétan bio kókuszcukrot, amelynek nincs negatív hatása a szervezetre.
20 g fehérje kiváló hasznosulással
Az üvegeket csordultig töltöttük tej- és tejsavófehérjével, amelyek a legjobb minőségű fehérjék közé tartoznak. Az állati fehérjék az aminosavak teljes spektrumát tartalmazzák, beleértve a BCAA‑kat is, miközben jól táplálják a szervezetedet.
30% minőségi diófélék finomított olajok helyett
Más fehérjevajak lehet, hogy magas fehérjetartalmúak, de a többi összetevő nem olyan nagyszerű. A versenytársaknál gyakori, hogy a megfelelő összetevők helyett olcsó növényi zsírokat és töltőanyagokat találunk, amelyek csökkentik a termék általános tápanyagminőségét. Mi ehelyett valódi mogyorót használtunk.
Tökéletesen krémes állag ????
A maximálisan lágyuló textúra elérése és a vaj krémességének fokozása érdekében 4% semleges illatú és ízű zselatint adtunk hozzá. Az így kapott krém egyáltalán nem ragad a szájpadlásra, a pékárukra kenve viszont tökéletesen megmarad.