Kiváló tisztaság és a halolajminőség
Próbáld ki a szabad vizekben élő szardellából származó omega‑3 esszenciális zsírsavak elsőrangú forrását. Tokoferolokkal dúsítottak, amelyek fenntartják a termék kiváló oxidatív stabilitását.
Magasszintű oxidációs stabilitás a kíméletes feldolgozás révén
Az omega‑3 zsírsavak a levegőnek való kitettség hatására oxidálódhatnak, és elveszíthetik jótékony tulajdonságaikat. A halolaj oxidációs stabilitásának és minőségének értékelésére a GOED ( Global Organisation for EPA and DHA Omega‑3 ) meghatározza a halolajok oxidációjának maximálisan elfogadható szintjét.A Vilgain Omega‑3 kapszulákban található Vivo Mega halolaj a GOED által meghatározott szigorú határértékeknél többszörösen alacsonyabb értékeket mutat minden kritériumban. Ennek eredményeként megőrzi ragyogó színét és kiváló minőségét.
Mire is jók valójában ezek a jótékony hatású zsírok?
Az omega‑3 telítetlen zsírsavak nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára, és érdekes előnyöket nyújtanak. Ezért is fontos, hogy a szervezetünkbe rendszeresen bevigyük a táplálékkal vagy az étrend‑kiegészítőkkel.
Az északi tengerekben fogott szardella eredete átlátható
A halolajat kizárólag a Norvégia partok tengereiben élő szardellákból nyerik. A gyártást ugyanazon a helyen végzi egy olyan vállalat, amely az 1920‑as évek óta foglalkozik halolajjal, és rendelkezik a Friend of the Sea és a Marin trust tanúsítványokkal, amelyek a halászat jogszerűségét és átláthatóságát bizonyítják.
Rendszeres ellenőrzés a káros szennyeződések tekintetében
A Vivo Mega halolajban többszörösen szigorúbb határértékek vonatkoznak a nehézfémek és más szennyező anyagok maximálisan megengedett tartalmára, amelyek jelen lehetnek a halolajban. Ezenkívül a Vivo Mega halolaj olyan szennyeződéseket is ellenőriz, amelyek a konkurens termékekben nem találhatók meg.