Vilgain Mustár - kedvező zsírsavösszetételű, olajtól mentes magvakból készült mustár
Hagyományos, teljes zsírtartalmú mustár, amely a fehér mustár (Sinapis alba) és a barna mustár (Brassica juncea) finomra őrölt, olajtól mentes mustármagjaiból készül. A zsírtartalom a minőség fontos mutatója. A mustármagban található olaj táplálkozástani szempontból kedvező összetételű, mivel főként telítetlen zsírsavakat, köztük omega‑3 zsírsavakat tartalmaz. A mikrotápanyagok közé tartozik a szelén, a magnézium, a vas és a folsav.
A Vilgain teljes zsírtartalmú mustár nem tartalmaz glutént és szintetikus színezéket. A mustár élénksárga színét a kurkuma adja. A mustár nincs vegyi úton tartósítva, kellemes csípőssége pedig tökéletesen kiegészíti a húsok ízét. Salátaöntetek, mártások vagy dipek készítésére is megfelel.
Vilgain Mustár pontokban:
-
olajtól mentes magvakból készült mustár
-
omega‑3 és mikrotápanyagokat tartalmaz
-
szintetikus színezékek és vegyi tartósítás nélkül
-
kellemes csípőssége remekül illik húsokhoz, öntetekhez, mártásokhoz és dipekhez