Lédús norvég lazacfilé
Varázsolj pillanatok alatt egy a tápérték szempontjából gazdagabb ételt a saját levében kézzel kifilézett lazacunkkal. Egyszerűen összetétel, hogy kiemelje az intenzív ízét, ami viszont nem csökkenti feleslegesen a minőségi fehérjék és omega‑3 zsírsavak remek adagját.
100%-ban tiszta hús, nemkívánatos anyagok nélkül
Az Atlanti-óceán tiszta, hideg vize ideális feltételeket biztosít a lazactenyésztéshez. A haltenyésztésből származó lazacaink esetében minimálisra csökken a mérgező anyagok mennyisége a halak szervezetében, amit rendszeres kémiai elemzésekkel igazolnak.
Tápláló és ízletes étel egy perc alatt
Nyisd ki, add hozzá az összetett szénhidrátokhoz és zöldségekhez. Kész! A lazacunkkal minőségi fehérjével és telítetlen zsírokkal egészítheted ki az étkezésedet, amelyekből a lazacban az optimális, ellenőrzött táplálék révén bőségesen van.
Gazdag omega‑3 forrás
Egy akkreditált laboratórium vizsgálatai szerint egy konzerv 244 mg omega‑3‑at tartalmaz. Az omega‑3 zsírsavak legfontosabb képviselői az EPA és a DHA. Ha naponta legalább 250 mg DHA‑t fogyasztunk, hozzájárulunk a megfelelő szívműködéshez és a szem egészségi állapotához.
Terhes és szoptató nőknek az EPA és DHA bevitelére duplán oda kell figyelniük. Az alapbevitel feletti 250 mg EPA és DHA bevitellel ugyanis hozzájárulnak a magzat szemének és agyának a megfelelő fejlődéséhez az anya, majd a szoptatott csecsemők szervezetében.