Az omega‑3 legjobb formája természetes antioxidánsokkal
Fedezd fel a krillolaj előnyeit - az omega‑3 zsírsavak (EPA és DHA ) alternatív forrása magas biológiai hozzáférhetőséggel, egy természetes antioxidánssal, astaxantinnal dúsítva.
Nagymértékben felszívódó, az idegrendszert támogató forma ????
A krillolaj EPA‑t és DHA‑t tartalmaz foszfolipidek formájában, melynek köszönhetően támogatja a kognitív funkciókat. Egyes tanulmányok szerint a foszfolipidek természetesebb és a szervezet által jobban hasznosuló szerkezetet alkotnak, mint a halolajban gyakori trigliceridek [1]. Ez a forma hatékonyabb szállítást biztosít az omega‑3‑aknak közvetlenül a sejtmembránokba.
Fenntartható forrás a sarkvidéki óceánokból ????
Az olajat krillből - az Antarktisz hideg vizeiben élő apró rákfélékből - nyerik ki. A krillt az óceáni ökoszisztémák fenntarthatóságát szem előtt tartva gyűjtik be. Ráadásul íze és szaga kevésbé markáns, mint a hagyományos halolajé, így fogyasztása is kellemesebb.