Vilgain Fusilli teljes kiőrlésű tönkölybúzából BIO - a hagyományos tészta alternatívája, BIO minőségben
Te is szereted a tésztát, de szívesebben választanál egy táplálóbb alternatívát? A tisztán tönkölybúzalisztből, BIO minőségben készült Vilgain teljes kiőrlésű tönkölybúza‑tészta tökéletesen megfelel ennek a feltételnek.
A tönkölybúza az egyik legősibb gabonaféle. Könnyen emészthető, enyhén diós íze van, és számos ásványi anyagot, vitamint és 11% növényi fehérjét tartalmaz. Ezek az értékes anyagok megmaradnak, mivel a tészta teljes kiőrlésű, tehát tartalmazza a gabona külső héját.
A tészta a hagyományos tésztákhoz hasonlóan gyorsan és egyszerűen elkészíthető, de a húsok, zöldségek hagyományos köreteként, a szószok mellé, salátákhoz vagy levesekbe is használható. Vegetáriánus és vegán étrendhez egyaránt remek, mivel nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.
Vilgain Fusilli teljes kiőrlésű tönkölybúza BIO pontokban:
-
az ősi tönkölybúza gabonából készült tészta BIO minőségben
-
magas rosttartalommal
-
növényi fehérjeforrás
-
könnyen emészthető és diós ízű
-
ásványi anyagok és vitaminok széles választéka
-
nem tapad és nem fő szét