Vilgain Fusilli borsó BIO - tészta minimális zsírtartalommal, jó adag fehérjével és rosttal
A Vilgain glutén- és tojásmentes borsótészta BIO sárgaborsólisztből készül. A hagyományos tésztafélék könnyen emészthető alternatívája, ami nemcsak feldobja az étkezést, hanem sok értékes tápanyaggal is gazdagítja.
A borsótészta minimális zsírtartalommal, magas rosttartalommal (14%) és jó adag fehérjével (24%) büszkélkedhet.
A makrotápanyagok és a fehérjetartalom kiegyensúlyozott arányának köszönhetően a tészta főételként is kiváló (például tésztasaláta zöldségekkel), és remekül passzol például a vegán vagy vegetáriánus étrendbe is. Persze a tésztát hagyományos módon is használhatod szószok, húsok köreteként vagy levesekbe. Elkészítése gyors és egyszerű, pillanatok alatt egy finom, fontos tápanyagokban gazdag ételt kapunk.
Vilgain Fusilli borsó BIO pontokban:
-
sárgaborsó tészta BIO minőségben
-
ideális makrotápanyag‑arány és alacsony GI
-
minimális zsír, magas rost- és fehérjetartalom
-
főételként vagy köretként is alkalmas
-
könnyen és gyorsan elkészíthető
-
nem tapad és nem fő szét