Vilgain Bio Paradicsompüré - a legfinomabb olasz paradicsomból készült olasz ételalap
A Vilgain Paradicsompüré nem paradicsomsűrítmény vagy paradicsomízzel ízesített víz. Pürénk kizárólag egész paradicsomokból készül. A paradicsomokat először meghámozzuk és kimagozzuk, majd ledaráljuk és addig főzzük, amíg sima püré nem lesz belőle. Ennek a feldolgozási módszernek köszönhetően élvezheted a valódi, intenzív és hamisítatlan paradicsomízt. Ez a püré sokkal több tápanyagot is megőriz.
Friss BIO paradicsom
A lehető legjobb minőségű paradicsomot választottuk - friss, érett, olasz és biogazdálkodásból. Olaszországban optimálisak az éghajlati viszonyok és termékeny a talaj a paradicsom termesztéséhez, ami mind ízében, mind jótékony hatóanyagtartalmában megmutatkozik.
A püré tökéletes alap különböző tésztamártásokhoz vagy pizzához. Csak keverd össze a kedvenc fűszereiddel, például fokhagymával, hagymával vagy más fűszernövényekkel, és pillanatok alatt elkészül az ízletes paradicsomszósz. Használhatod levesek sűrítésére vagy olyan ételekhez, mint a minestrone és a gazpacho. Lasagnához, dipekhez és salsához is jól használható.
A paradicsom jó C‑vitamin-, kálium- és antioxidánsforrás. A püré praktikus, azonnal felhasználható konyhai hozzávaló, ami tartósítószerek nélkül is hosszú ideig eltartható, és többszörösen felgyorsítja az ételkészítést.
Vilgain BIO Paradicsompüré pontokban:
-
100%-ban zúzott friss paradicsomból készült paradicsompüré
-
biogazdálkodásból származó lédús, érett paradicsomokból
-
kiváló pizza alapanyag és tésztamártásként is használható
-
C- és K‑vitamin és antioxidánsok forrása
-
vegán, GMO‑mentes