Vilgain Durva szemű mustár - becsületes mustár egyedi ízprofillal
A Vilgain "klasszikus stílusú" mustár Franciaországból származik, ahol csak a Brassica Nigra vagy Brassica Juncea mustármagok részleges összezúzásával állítják elő. Ezáltal finom pépet kapunk, amely még mindig tartalmazza az egész magokat, melyek a mustár összetéveszthetetlen textúráját adják.
A mi mustárunk csak vizet, mustármagot, fermentált ecetet és sót tartalmaz. Ezeknek a gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően nyújt ínyenc és intenzív ízélményt. Ezenkívül a tartósítószerek, növényi olajok és hozzáadott cukor hiánya erősíti természetes és autentikus jellegét.
A durva szemű mustár ízletes és egészségesebb alternatívája a hagyományos kremsi mustárnak. Tökéletes grillezéshez, szendvicsekhez, öntetekhez, pácokhoz és mártásokhoz.
Vilgain Durva szemű mustár pontokban:
-
eredetileg Franciaországból származó minőségi mustár
-
csak 4 gondosan válogatott összetevő
-
omega‑3‑at és mikrotápanyagokat tartalmaz
-
egyedülálló krémes textúra egész magvakkal
-
ízletes és egészséges választás számos étel ízesítésére