K
Kompromisszummentes formula, amely túléli a versenytársakat
A karamellás szeletek általában nem a legtisztább összetevőkkel rendelkeznek. De mi mindent megtettünk azért, hogy a lehető legkevesebb idegen anyaggal 100%-os ízt kapjon.
Egy kiadós adag fehérje 2 minőségi forrásból
Ne hagyjd, hogy a Double Trouble hihetetlenül gazdag íze megtévesszen. Ez még mindig egy magas, 30%-os fehérjetartalmú étel. A fő adag tejfehérje, amely az egyik legjobb felszívódási arányú a fehérjék között, kiegészítve borsófehérjével is, amely az egyik legjobb minőségű a növényi fehérjék között.
Hidrolizált kollagén az erős ízületekért
A kollagén a szervezetünkben leggyakrabban előforduló fehérje. Valójában ez alkotja az emberi szervezetben található összes fehérje 30%-át. A szeletben főként 1‑es típusú kollagén található, amely az ízületeken kívül más fontos szövetekről is gondoskodik. Támogatja a csontok, az inak szilárdságát és a bőr rugalmasságát.
Természetes édesítőszer sztévia levelekből
A sztévia növény szteviol‑glikozidokat tartalmazó, nagy értékű édesítőszert termel. Ezek 200‑300‑szor édesebbek a cukornál, nem befolyásolják a vércukorszintet, és általában prémium minőségű természetes eredetű édesítőszernek számítanak a maltitollal, a szeletekben gyakran cukorhelyettesítőként használt cukoralkohollal szemben.