Vilgain Dijoni mustár - hagyományos fűszer, tiszta összetétellel, gazdag, enyhén csípős ízzel.
Adj egy kanálnyi francia eleganciát ételeidhez az Vilgain Dijoni mustárral. Franciaországban készül különleges mustármagokból (Brassica nigra vagy Brassica juncea) a hagyományos dijoni recept szerint - a különbség csupán annyi, hogy a dijoni mustárokhoz képest sokkal nagyobb arányban tartalmaz mustármagot és nulla felesleges összetevőt. Élvezheted ennek a mustárnak az egyediségét gazdag mustárízének, egyedi szemcsés textúrájának, erős aromájának és finom fűszerességének köszönhetően.
A mustár összetevőinek kiválasztásakor ügyeltünk arra, hogy minden egyes összetevő minősége biztosított legyen. Ennek eredményeként kizárólag GMO‑mentes összetevők uralkodnak, konkrétan a Franciaországból és Kanadából származó mustármagok, ecet, víz és só. Szulfitok, aromák, színezékek és tartósítószerek nélkül.
Ennek az ízesítésnek a pluszpontja az antioxidáns tartalma, amely segít megvédeni a szervezetet a szabad gyökök okozta károsodástól. A mustár a magokban található enzimeknek köszönhetően az emésztést és az anyagcserét is támogathatja.
A dijoni mustár remek kiegészítője a szendvicseknek, hamburgereknek, hot dogoknak és steak-ételeknek. Használhatod pácok, mártások és öntetek alapanyagaként is, hogy kivételes ízdimenziót adjon bármely recepthez.