Vilgain BIO Teljes kiőrlésű zabkenyér - a legjobb helyi alapanyagokból készült teljes kiőrlésű kenyér
Kóstold meg a zabpelyhet és rozst ötvöző ízletes kenyeret. A Vilgain Teljes kiőrlésű zabkenyerünk egy tartós, szeletelt kenyér biogazdálkodásból. A felhasznált alapanyagok, a mesterien kidolgozott receptúra és a sütési folyamat teszi ízletessé és lággyá.
Bajorország legjobbjai
Minden egyes szelet összetevői között csakis válogatott, a régióból származó alapanyagokat találod, amelyek minőségi tápanyagokkal látják el szervezetét. Az alapot a zabliszt, a teljes kiőrlésű rozsliszt és a természetes kovász adja. Ráadásul kenyerünket egy BIO minősítésű bajor pékségben sütik, ahol 1950 óta sütnek (nem csak) egészséges kenyereket. Arra is büszkék, hogy mindent lassan, alacsony hőmérsékleten sütnek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, amelyeknek nincs helyük a kenyérben.
Két kenyérszelet = 10 g rost
A felhasznált teljes kiőrlésű alapanyagok révén a kenyér rengeteg rostot tartalmaz, amit az emésztésed különösen értékelni fog. Az elegendő rost a jóllakottságot is elősegíti, és hozzájárul az egészséges bélrendszer fenntartásához. A Vilgain Zabkenyér ráadásul előre felszeletelve csomagolt, így útközben is magaddal viheted, hogy bármikor minőségi, összetett szénhidrátokhoz juss.
Használd ezt a kenyeret úgy, mint az összes többit – kenőkrémmel, sonkával és sajttal uzsonnára, köretként a reggeli tojáshoz vagy leveshez.