Vilgain BIO Csokoládés ghí kenőkrém - add át magad az intenzív ízű és aromás, egészséges csokikrém élvezetének
Felejtsd el a szupermarketből származó "csokoládés" kenőkrémeket, mi egy válogatott kakaóbabokból, ghíből és kókuszkrémből összeállított finom krémet mutatunk be neked, és mindezt BIO minőségben. Az autentikus csokoládéíz és a bársonyosan sima állag miatt kiváló kenőkrém pirítósra, csokidipként, sütési hozzávalóként vagy a reggeli kásák ízesítésére. De használhatod úgy is, mint bármelyik diófélevajat – vagy csak úgy kikanalazva, az ízéért.
A gyártást a ghível kezdjük. Ez tiszta tehénvaj lassú főzésével, majd szűrésével készül (hagyományos módon, vegyszerek használata nélkül). Így 100%-os tejzsír keletkezik – laktózmentes, vízmentes, fehérjeszegény, a vajnál erősebb aromával és ízzel. Ezen a ponton a ghí elkészült, és készen áll a következő fontos lépésre - a 100%-os kókuszkrémünkkel, prémium minőségű kakaóbabbal, kakaóporral és nádcukorral való összekeverésre. Ez a kombináció bővelkedik a csokoládé ízében, egy kevés kókuszos ízárnyalattal. A még jobb tápérték és a krémesebb állag érdekében inulin rostot is adtuk hozzá, hogy az emésztésed parádésan működjön.
A ghí (tisztított vaj) remekül illik bármilyen étrendbe. Kiváló minőségű állati zsírokat – köztük konjugált linolsavat (CLA) -, valamint A-, D-, E- és K‑vitamint tartalmaz. Kakaónk és kakaóbabjaink az ízükön kívül a krémhez egy nagy adag ásványi anyagot (vas, magnézium, foszfor...) és antioxidánsokat (epicatechin, katechin és procianidinek) is hozzáadnak, hogy megvédjék a szervezetedet az oxidatív stressztől.
Vilgain BIO Csokoládés ghí kenőkrém pontokban:
-
a ghí, a kókuszkrém és az elsőosztályú kakaó fúziója
-
csodálatosan illatos és intenzíven csokoládés krém
-
hozzáadott rostokkal a jobb állag és az emésztés érdekében
-
megfelelő adag mikrotápanyagokkal és antioxidánsokkal
-
biogazdálkodásból