Vilgain Vegan Pesto Genovese - élvezd az elsőosztályú alapanyagokból készült, illatos bazsalikomos pesztót
Dob fel sós ételeidet egy hagyományos olasz pesztóval, ami friss liguriai bazsalikommal készül. Olaszországnak ez a meleg, napos éghajlatáról és termékeny talajáról ismert régiója tökéletes éghajlati feltételeket biztosít a bazsalikom termesztéséhez. A helyi bazsalikomot a kivételesen intenzív, friss íz és aroma jellemzi, ezért a világ egyik legjobbjának tartják. A pesztó extra szűz olívaolajjal és kesudióval egészül ki, amelyektől megkapja a diós és gyümölcsös ízjegyeket. Együttesen sima, krémes textúrát alkotnak.
Sokoldalúan és kényelmesen használható
Pesztónk vegán, GMO‑mentes, és intenzív olaszos jelleggel ruház fel bármilyen sós ételt. Használhatod tésztaszószként, pizzára, rizottóba, pirítósra vagy paninire kenve, vagy ízletes dipként. Ha egy kis olívaolajat és vizet adsz hozzá, salátaöntetként is remekül használható. Halak és húsok pácaként is jó.
A természetes összetevőkből álló tiszta összetétele révén a pesztó az étrend egészséges és ízletes kiegészítőjévé válik. A bazsalikom bizonyos vitaminok kiváló forrása, míg az olívaolajjal kevert diófélék egészségmegőrző zsírokat biztosítanak.
Vilgain Vegan Pesto Genovese pontokban:
-
intenzív ízű, krémes bazsalikomos pesztó Liguriából
-
biogazdálkodásból származó válogatott alapanyagokból készül
-
kis mennyiségben is tökéletesen ízesíti a sós ételeket
-
telítetlen zsírsavakban és vitaminokban gazdag
-
vegán, GMO‑mentes