Vilgain BIO Tamari szójaszósz - hagyományos szósz intenzív ízzel, aroma- és színezékmentesen
Fedezd fel az ázsiai konyha autentikus ízét hagyományos szójaszószunkkal. Az íze egyszerűen más hasonló fűszerekkel nem összehasonlítható - organikusan termesztett, GMO‑mentes szójababból készül, és hagyományos recept szerint készül. Glutén-, mesterséges ízesítő- és színezékanyagoktól is mentes. Készülj fel a klasszikus Vilgain prémium minőségre - egyszerű alapanyagok olcsó extra összetevők nélkül.
Hagyományos recept, modern feldolgozás
Szószunk gondos, természetes erjesztési folyamat során készül. A szójababot vízzel és sóval összekeverjük, majd speciális hordókban érleljük legalább 6 hónapig. Ez a hosszú érlelési folyamat biztosítja a gazdag ízt, az intenzív aromát és a sötét színt.
Sokoldalú felhasználás a konyhában
A Tamari szósz nemcsak az ázsiai ételek ízesítésére kiváló, hanem tökéletesen ízesíti a párolt húsokat, leveseket, tésztákat, rizst, wok- és sült zöldségeket is. Könnyen készíthetsz belőle öntetet vagy pácot is. Remekül keverhető például rizsecettel, gyömbérrel, fokhagymával és borssal.
Vilgain BIO Tamari szójaszósz pontokban:
-
ökológiai termesztésű, GMO‑mentes babokból készült
-
szuper tiszta összetétel
-
glutén-, aroma- és színezékmentes
-
hagyományos recept szerint
-
széleskörű felhasználási lehetőségek