Vilgain Bio mandulavaj - puha, extra krémes állagú vaj
A tökéletes reggel a konyhában kezdődik, az biztos. De miért is? Mert nincs is jobb, mint a gabonapelyhet egy minőségi dióvajjal feltuningolni. Az enyhén pörkölt fehér mandulából készült Vilgain Bio mandulavaj finom energiaforrás, amelyet garantáltan élvezni fogsz. Nem fogsz vele mellé még turmixok vagy palacsinták készítésekor sem.
Teljesen tiszta összetétel
Mandulavajunkban nem találsz semmilyen extra anyagot. Csakis minőségi fehér mandulát Olaszországból és Spanyolországból. Hozzáadott cukor és só nélkül, semmi GMO, csak tisztán természetes összetevők.
Forró levegő és két körös őrlés
A tökéletes ízt és az extra krémes állagot az ökológiai termesztésű mandulából történő elkészítés garantálja. A mandulát forró levegővel kíméletesen pörköljük, majd kétszer őröljük. Készülj fel tehát a sima, krémes állagra minden egyes kanálban.
Vilgain Bio mandulavaj pontokban:
-
minőségi mandulavaj
-
kétszer őrölt, forró levegővel pörkölt mandulából készült
-
felesleges adalékanyagok és GMO‑k nélkül
-
vitaminok, antioxidánsok és ásványi anyagok széles skálájának forrása.
-
feltölt energiával
-
extra lágy, krémes állagú