Vilgain Bio borsó - tápanyagokban gazdag, vitaminokkal és rostokkal teli borsó Olaszországból.
Az Vilgain BIO borsó minden konzervje az olasz hagyományokat és minőséget tükrözi. Fehérjét és rostokat tartalmaz, hogy támogassa az izomnövekedést és az emésztés egészségét. Emellett gazdag A-, C- és K‑vitaminban, valamint olyan ásványi anyagokban, mint a vas és a foszfor.
Az olasz gazdaságokból egyenesen a Te asztalodra
Borsónk egy olasz családi gazdaságból származik, ahol a legnagyobb gondossággal és a természet tiszteletével termesztik. A betakarítás napján egy közeli gyárban feldolgozzák, hogy megőrizzék frissességét és maximális tápanyagtartalmát, majd környezetbarát , bio, biszfenolmentes bevonattal bevont konzervdobozban tárolják. A közvetlenül a gazdasággal való együttműködés biztosítja a maximális átláthatóságot "a szántóföldtől" az Te asztalodig, így biztos lehetsz abban, hogy valóban minőségi, GMO-, glutén- és egyéb hozzáadott anyagoktól mentes terméket kapsz.
Köret vagy hozzávaló kedvenc salátádhoz
A zöldborsó nagyon sokoldalú, és sokféle ételben felhasználható. Add salátáidhoz , hogy friss és ropogós legyen, vagy használd főételekhez köretként. Remekül illik levesekbe, mártásokba és pörköltekbe. Egészséges rágcsálnivalóként a borsó önmagában is fogyasztható, egyenesen a konzervdobozból.