Vilgain BIO Cannellini bab - fehérbab Olaszországból, tele fehérjével és rostokkal
Vilgain A Cannellini BIO bab finom fehér bab, krémes ízzel és kivételes tápanyagprofillal, amely számos kulcsfontosságú mikro- és makrotápanyagot tartalmaz. Gazdag fehérjében és rostban, ami segíti az izomnövekedést és az emésztés egészségét. Olyan fontos ásványi anyagokat is tartalmaznak, mint a vas és a magnézium.
Az olasz farmról egyenesen az Ön asztalára
Babjaink egy olasz családi gazdaságból származnak, ahol a természet iránti legnagyobb figyelemmel és tisztelettel termesztik őket. A betakarítás napján egy közeli gyárban feldolgozzák őket, hogy megőrizzék frissességüket és maximális tápanyagtartalmukat, majd biszfenolmentes, környezetbarát bio bevonattal bevont konzervdobozban tárolják. A közvetlenül a gazdasággal való együttműködés biztosítja a maximális átláthatóságot "a szántóföldtől" az Te asztalodig, így biztos lehetsz abban, hogy valóban minőségi, GMO-, glutén- és egyéb hozzáadott anyagoktól mentes terméket kap.
Fehérjedús vegetáriánus ételek körete és alapja
A cannellini bab nagyon sokoldalúan felhasználható és egyszerűen elkészíthető. Ezáltal számos receptbe könnyen beépíthető. Add kedvenc salátáidhoz a fehérje- és rostdúsítás érdekében, vagy használd ízletes vegetáriánus ételek alapanyagaként. Levesekbe (próbáld ki a hagyományos olasz Minestrone‑t), pörköltekbe és mártásokba is remekül illik. Önmagukban is jól jönnek egy utazás alkalmával, mint egészséges és tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló.