Vilgain BIO Jázmin rizs - lágy és puha rizs, amelyet egy olaszországi családi vállalkozás dolgoz fel
A Vilgain BIO Jázmin rizs egy hosszú szemű hántolt rizs, amelynek jellegzetes, virágzó virágokra és dióra emlékeztető aromája van. A basmatihoz képest főzés után könnyedebb, puhább és ragadósabb, így pálcikával való fogyasztásra is alkalmas. Remek ízegyensúlyt biztosít a fűszeres és sós ételekhez. Leggyakrabban a thai konyhában használják, de felfújtakban, rizottókban, salátákban vagy húsok mellé köretként is fogyasztható.
Thaiföld északi magashegyvidéki területein hagyományos keleti módszerekkel termesztik. Ezt követően egy kis olaszországi családi vállalkozás dolgozza fel és csomagolja, amely számára alapvetően fontos az alapanyagok minősége és nyomon követhetősége. Egyrészt a feldolgozás minden egyes lépését, másrészt a végtermék minden egyes tételét szigorúan ellenőrzik, hogy minden minőségi követelménynek megfeleljen.
Vilgain BIO jázmin rizs pontokban:
-
fehér jázmin rizs hosszú, karcsú szemekkel
-
illata virágzó virágokra, diófélékre és a pattogatott kukoricára emlékeztet
-
könnyed, puha és ragadósabb, mint a basmati
-
kiváló fűszeres és sós ételekhez
-
Thaiföld északi magashegyvidéki területeiről származik
-
egy olaszországi családi vállalkozás dolgozza fel
-
minden tétel nehézfémtartalmát letesztelik