Vilgain BIO Csicseriborsó-lencse kuszkusz - kiváló összetett szénhidrát- és rostforrás, lisztérzékenyeknek is
A Vilgain BIO Csicseriborsó-lencse kuszkusz értékes, gluténmentes köret, tele összetett szénhidrátokkal és rostokkal. A hagyományos kuszkusztól eltérően eleve gluténmentes alapanyagokból - csicseriborsólisztből és vörös lencséből - készítjük. Ennek eredményeképpen magasabb növényi fehérjetartalomban, rostokban és szuper tulajdonságokban bővelkedik, amelyek által hosszabb ideig eltelít.
A kuszkusz abszolút remek alapanyag azoknak, akik mindig sietnek, vagy nem szívesen töltik az idejüket a konyhában. Öt perc alatt kész, és nem kell főzni. Csak öntsd fel forró vízzel 1:1,5‑2 arányban (kuszkusz : víz / alaplé), és hagyd lefedve.
Használhatod köretként, készíthetsz belőle rizottót, adhatod salátákhoz, vagy édesen felfújtak alapanyagaként.
Vilgain BIO csicseriborsó-lencse kuszkusz pontokban:
-
lisztérzékenyek számára is alkalmas kuszkusz
-
természetes gluténmentes alapanyagokból készült
-
biogazdálkodásból
-
fehérjében (22%) és rostban gazdag
-
gyors elkészítési idő főzés nélkül - 5 perc
-
ideális köretként, salátákhoz és felfújtakhoz