Vilgain BIO Borlotti bab - fehérjében és rostokban gazdag, egyedi ízvilágú bab Olaszországból
A borlotti bab bézs‑rózsaszínű bab, krémes ízzel és kivételes tápanyagprofilal, amely számos kulcsfontosságú mikro- és makrotápanyagot tartalmaz. Gazdag fehérjében és rostban, ami elősegíti az izomnövekedést és az emésztés egészségét. Olyan fontos ásványi anyagokat is tartalmaznak, mint a vas, a kálium és a magnézium.
Az olasz földekről az Ön asztalára
Babjaink egy olasz családi gazdaságból származnak, ahol a természet iránti legnagyobb figyelemmel és tisztelettel termesztik őket. A betakarítás napján egy közeli gyárban feldolgozzák őket, hogy megőrizzék frissességüket és maximális tápanyagtartalmukat, majd biszfenolmentes, környezetbarát bio bevonatú konzervdobozban tárolják. A közvetlenül a gazdasággal való együttműködés biztosítja a maximális átláthatóságot "a szántóföldtől" az Ön asztaláig, így biztos lehet abban, hogy valóban minőségi, GMO-, glutén- és egyéb hozzáadott anyagoktól mentes terméket kap.
Fehérjedús vegetáriánus ételek köreteként és alapjaként
A borlotti bab nagyon sokoldalúan felhasználható és egyszerűen elkészíthető. Könnyen beépíthető számos receptbe. Adja hozzá kedvenc salátáihoz a fehérje- és rostdúsítás érdekében, vagy használja ízletes vegetáriánus ételek alapanyagaként. Levesekbe, pörköltekbe és mártásokba is remekül illik. Önmagukban is jól jönnek egy út során, mint egészséges és tápanyagokban gazdag rágcsálnivaló.