Vilgain Egyperces kukoricakása - sós ételek köreteként vagy reggelire tejjel, gyümölccsel és diófélékkel
A Vilgain Egyperces kukoricakása nemcsak a lisztérzékenyek számára alkalmas. A kukoricakását polenta néven is ismert, amelyet gyakran használnak különböző sós ételek köreteként.
Kompromisszumok nélküli BIO minőség, tiszta összetevők, hozzáadott anyagok nélkül
A Vilgain Egyperces kukoricakása tisztán őrölt kukoricából készül, amelyet biogazdálkodásban termesztettek, így BIO minősítéssel is rendelkezik. A kész kukoricakása, amely csak vízzel készül, nincs benne megdöbbentő mennyiségű kalória, rengeteg szénhidrátot, fehérjét és rostot tartalmaz. De ha a kását mondjuk édesen és tejjel készíted, a tápértéke jelentősen megváltozik.
Változtass a megszokáson, és próbáld ki a kukoricakását köretként
A kukoricakása sokféleképpen felhasználható a konyhában, és nem csak azért, mert eleve abszolút gluténmentes. Készítheted köretként sós ételekhez, de tejjel, gyümölccsel és diófélékkel az édes reggelihez is, mert a fantáziának nem lehet határt szabni. Ennek a kásának a legnagyobb előnye a gyors elkészítés - csak öntsd fel meleg vízzel vagy tejjel, keverd össze, hagyd állni, és már kész is az alap. Ezután már csak a kedved szerint ízesíted.